Alles-in-1 is het meest complete pakket van GlobalXS met TV, internet en bellen voor thuis.

Het meest complete TV pakket

Bij GlobalXS krijgt u het meest complete basispakket van Nederland. Inclusief zenders als ESPN, BBC en Discovery en ook alle Nederlandse zenders inclusief de mogelijkheid om op te nemen, te pauzeren en terug te kijken.

Altijd de beste service

GlobalXS staat dagelijks voor u klaar en wij denken graag met u mee.

Alles volledig geïnstalleerd

Wij garanderen een complete installatie. Onze monteur komt bij u langs en bepaalt samen met u hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Overal Live TV via onze app

Wij bieden u ook de mogelijkheid om nergens meer uw TV uitzending te missen. U kunt deze altijd en overal zien met onze TV app.

Het meest complete pakket van GlobalXS

Het meest complete pakket via Glasvezel exclusief voor coöperatie Glasvezel Noord klanten van GlobalXS houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van GlobalXS af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Ontdek of GlobalXS ook voor u beschikbaar is.

Postcodecheck

Alles-in-1

Wilt u snel kunnen internetten, tv kijken en kunnen bellen, kies dan nu voor een Alles-in-1 pakket. Met een Alles-in-1 pakket heeft u de beste wifi overal in huis. De beste tv kwaliteit met alle zenders die voor u van toepassing zijn.

Gemakkelijke overstap

Met een Alles-in-1 pakket via glasvezel van GlobalXS heeft u geen problemen met de eventuele overstap, wij van GlobalXS hebben geen overstapservice, maar gaan u informeren wanneer u uw huidige provider kan gaan opzeggen, waardoor u geen problemen zult hebben met de overstap en eventuele dubbel abonnementskosten.

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Doe dan de postcodecheck en u ziet direct hoe compleet het Alles-in-1 pakket is en wat de maandelijkse kosten zijn.

Samen op de tablet Glasvezel

Interesse? Doe de postcodecheck hieronder of neem contact met ons op.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen