Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

Fijnfisjenie!

Ook dit jaar pakt Omroep Brabant weer flink uit om het feest der feesten uitbundig te vieren. Vanaf de aftrap vrijdagmiddag 17 februari om 15.00 uur met 3 Uurkes Vurraf tot en met dinsdagavond 21 februari als de laatste carnavalsvierder het licht uitdoet in het Fijnfisjenie Café! Vanaf dit jaar zal Omroep Brabant tijdens carnaval van naam veranderen. Zo staan we nog dichter bij alle carnavalsvierders in Brabant. In Roeptoetgat is carnaval altijd een fijnfisjenie!De aftrap van het Brabantse carnaval is vrijdag 17 februari traditiegetrouw ‘3 Uurkes Vurraf’. Drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek. Met o.a. Lamme Frans, Gebroeders Ko, Lawineboys, Alpenzusjes, Gullie, René Schuurmans, Huub Hangop, Snollebollekes en natuurlijk de winnaar van Kies je Kraker van dit jaar. De live-uitzending van 3 Uurkes Vurraf begint om 15.00 uur en komt vanuit de tent op het Stadhuisplein in Lampegat (Eindhoven). Het wordt geen koude start voor de bezoekers van 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 17 februari. Vanaf 13.00 uur worden ze met ‘2 Uurkes Vurgloeie’ alvast opgewarmd. Maarten Kortlever en Koen Wijn trekken weer alles uit de kast om iedereen de juiste carnavalsstemming te brengen. Ook nemen ze een kijkje achter de schermen bij 3 Uurkes Vurraf en spreken ze tal van carnavalsartiesten. Uiteraard draaien ze ook de grootste carnavalskrakers van dit jaar.

Natuurlijk zendt Omroep Brabant ‘Roeptoetgat’ de mooiste carnavalsoptochten uit:

Zaterdag 18 februari vanaf 13.30 uur LIVE: optocht Lampegat (Eindhoven)
Zaterdag 18 februari vanaf 19.30 uur LIVE: de lichtjesoptocht in Zwammegat (Standdaarbuiten)
Zondag 19 februari vanaf 10.00 uur: optocht Tullepetaonestad (Roosendaal)
Zondag 19 februari vanaf 13.30 uur LIVE: optocht Kruikenstad (Tilburg)
Maandag 20 februari vanaf 14.00 uur: optocht Boemeldonck (Prinsenbeek)
Dinsdag 21 februari vanaf 10.00 uur: optocht Kielegat (Breda)

Omroep Brabant werkt hierbij samen met met lokale/streekomroepen ZuidWest TV, ETV en Baronie TV voor de optochten van Roosendaal, Prinsenbeek en Breda.

Alle optochten zijn niet alleen op tv te zien, maar ook te volgen en terug te kijken op https://www.roeptoetgat.nl/ en de Facebookpagina https://www.facebook.com/omroepbrabant/.

Omroep Brabant Radio en TV vindt u bij GlobalXS op zenders 104.
https://www.stipte.nl

#carnaval #brabant #omroepbrabant #eindhoven #standdaarbuiten #roosendaal #tilburg #prinsenbeek #breda #internet #glasvezel #telefonie #televisie

Inhoudsopgave